top of page

BROWN RESIDENCE
MASTER BATHROOM

modern Chinese style

Services: Space planning, interior design, and permitting.

Design Concept:
Inspired by Chinese culture, every element works together to create a modern spa experience crafted with form, function, and family lifestyle in mind. Four leaves of an antique Chinese screen were repurposed into the eye-catching barn and pocket doors. The spacious shower room paved with tiles in multiple tones and sizes transports the viewers into a bamboo forest experience with rain showering down from the ceiling. The bamboo-patterned tile extends across the floor, up the wall, and onto the ceiling; illuminated by cove lighting representing the sunlight coming through the forest. Bonus design: ambulatory toilet space for seniors' use and double sized new closet.

_DWG-After-R.jpg

BEFORE:

Before View.jpg
Dwg-Before.jpg
bottom of page